Beauty shoot met tuinbroek

Voor een beauty shoot (TFP) zoek ik een vrouwelijk model die alleen een tuinbroek aan heeft. Variërend van portret tot half-body foto’s maak ik foto’s van jou in verschillende poses en met verschillend licht. Heb je interesse of wil je meer informatie, stuur me een berichtje. De plaats is mijn studio, de datum is in overleg.

2 gedachten over “Beauty shoot met tuinbroek

 1. Goedemorgen,

  Heel graag ontvang ik wat meer informatie over de shoot en heb ook een paar vragen die ik je wil stellen.
  Laat ik beginnen met vragen wat voor vrouw je zoekt?

  Met vriendelijke groet,
  Linda Mertens-Schuiling

  1. Hoi Linda

   Leuk dat je reageert.
   Ik zoek een vrouw die zich op haar gemak voelt bij een shoot en graag mooie ideeën wil uitwerken.
   Ik heb op pinterest wel paar voorbeelden, ga ik sturen. Heb je een foto van jezelf?

   groeten, Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *