Over mij

Modelfotografie Groningen

Johan Koops all-round fotograaf uit Groningen. Johan heeft een zeer uitgebreide fotografie portfolio modelfotografie. Door jarenlange ervaring als fotograaf kan Johan Koops de foto maken die u zoekt. Johan Koops heeft meer dan 20 jaar ervaring als fotograaf en fotografeert de laatste 7 jaren vooral modellen voor hun portfolio en modeshows, reclame, fashion en allerlei websites. Ik doe zowel zakelijke als privé opdrachten in Groningen en buiten Groningen.

Locatie van de fotostudio modelfotografie Johan Koops

Het adres van mijn studio is Dorpsstraat 22 in Nieuw-Roden, op 15 minuten van de stad Groningen

TFP-shoot

Ik werk zowel op basis van TFP (= Time for Print) als betaald. TFP vind ik een mooie manier om nieuwe ideeën in de modelfotografie uit te proberen. Samen met het model zoeken naar een paar super foto’s. Fotografie kan op veel manieren worden gebruikt. Bij modelfotografie kan schoonheid voorop staan maar ook experimenteel licht en het gebruik van vormen. Heb je belangstelling als model, reageer dan hieronder.

Bij TFP modelfotografie betaal ik het model niks en het model betaalt mij niks. De enige vergoeding bestaat uit prachtige foto’s van Koops fotografie. Voor een shoot maak ik een aantal afspraken, spelregels, voor de shoot. Ik lever binnen 3 week 10-15 bewerkte foto’s in formaat 1200*800px, met mijn logo er op. Het model mag de foto’s overal plaatsen waar ze wil, wel met vermelding van mijn naam als fotograaf. Als ik een foto wil plaatsen, bv op Facebook of Instagram, dan vraag ik het model om toestemming, dit ivm de privacy.

 

4 gedachten over “Over mij

 1. Hallo Johan! Mag ik u een vraag stellen. Bent u de oprichter van een modellenbureau in het noorden. De datum dat op de site van F ,free staat is van 2009 en ik vraag of u nog steeds een account manager zoekt voor u modellenbureau. Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  sonja

 2. Hoi Johan! Het lijkt me super leuk om een TFP-shoot bij je te doen. Zou dat mogelijk zijn?

  Groeten,
  Berber van der Tuin

 3. Hoi Johan!

  Het lijkt mij leuk om eens bij u langs te komen in de studio in Nieuw-Roden voor een TFP-shoot! Kunt u aangeven of dit mogelijk is? Mijn instagram heb ik hierboven gelinkt 🙂

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *