Over mij

Modelfotografie Groningen

Johan Koops all-round fotograaf uit Groningen. Johan heeft een zeer uitgebreide fotografie portfolio modelfotografie. Door jarenlange ervaring als fotograaf kan Johan Koops de foto maken die jij zoekt. Johan Koops heeft meer dan 20 jaar ervaring als fotograaf en fotografeert de laatste 13 jaren vooral vrouwelijke en mannelijke modellen, modelfotografie (edgy) beauty en fashion. 

Samen met het model zoeken we naar en maken super stijlvolle foto’s. Fotografie kan op veel manieren worden gebruikt. Bij modelfotografie kan schoonheid voorop staan maar ook experimenteel licht, schaduwen en het gebruik van vormen (zoals bodyscape). Heb je belangstelling als model, reageer dan hieronder.

Marjolie op 6-02-2021 in Zuidhorn

Wat is een TFP-shoot

Ik werk zowel op basis van TFP (= Time for Print) als betaald. TFP vind ik een mooie manier om nieuwe ideeën in de modelfotografie uit te proberen. 

Bij TFP modelfotografie betaal ik het model niks en het model betaalt mij niks. De enige vergoeding bestaat uit prachtige foto’s van Koops fotografie. Voor een shoot maak ik een aantal afspraken, spelregels, voor de shoot. Ik lever binnen 3 week 10-15 bewerkte foto’s in formaat 1200*800px, met mijn logo er op. Het model mag de foto’s overal plaatsen waar ze wil, wel met vermelding van mijn naam als fotograaf. Als ik een foto wil plaatsen, bv op Facebook of Instagram, dan vraag ik het model om toestemming, dit ivm de privacy.

Belangstelling voor een shoot

Heb je belangstelling voor mijn fotografie of wil je zelf een shoot doen, reageer via het contact formulier en vraag naar de mogelijkheden. Normaal gesproken is de minimumleeftijd 17 jaar.

Studio

De studio is in Zuidhorn, Brilweg 21

Locatie van mijn studio