Over mij

Modelfotografie Groningen

Johan Koops all-round fotograaf uit Groningen. Johan heeft een zeer uitgebreide fotografie portfolio modelfotografie. Door jarenlange ervaring als fotograaf kan Johan Koops de foto maken die u zoekt. Johan Koops heeft meer dan 20 jaar ervaring als fotograaf en fotografeert de laatste 10 jaren vooral modellen voor hun portfolio en modeshows, reclame, fashion en allerlei websites. Ik doe zowel zakelijke als privé opdrachten in Groningen en buiten Groningen.

Wat is een TFP-shoot

Ik werk zowel op basis van TFP (= Time for Print) als betaald. TFP vind ik een mooie manier om nieuwe ideeën in de modelfotografie uit te proberen. Samen met het model zoeken naar een paar super foto’s. Fotografie kan op veel manieren worden gebruikt. Bij modelfotografie kan schoonheid voorop staan maar ook experimenteel licht en het gebruik van vormen. Heb je belangstelling als model, reageer dan hieronder.

Bij TFP modelfotografie betaal ik het model niks en het model betaalt mij niks. De enige vergoeding bestaat uit prachtige foto’s van Koops fotografie. Voor een shoot maak ik een aantal afspraken, spelregels, voor de shoot. Ik lever binnen 3 week 10-15 bewerkte foto’s in formaat 1200*800px, met mijn logo er op. Het model mag de foto’s overal plaatsen waar ze wil, wel met vermelding van mijn naam als fotograaf. Als ik een foto wil plaatsen, bv op Facebook of Instagram, dan vraag ik het model om toestemming, dit ivm de privacy.

Belangstelling voor een shoot

Heb je belangstelling voor mijn fotografie of wil je zelf een shoot doen, reageer via het contact formulier en vraag naar de mogelijkheden. Normaal gesproken is de minimumleeftijd 17 jaar.

Studio

De studio is in Zuidhorn, Brilweg 21

Locatie van mijn studio