NieuwsShoot oproep

Nieuwe studio, nieuwe shoots

Sinds kort heb ik een studio in Zuidhorn, ong 10 minuten van de stad Groningen. Ik wil ook daar zo veel mogelijk nieuwe toffe shoots doen. Ik heb een aantal thema’s waar ik altijd wel modellen voor zoek. Dat zijn

  1. jong en onschuldig
  2. rauwe schoonheid
  3. krachtig en prachtig
  4. vrouwelijke vormen (kan ook anoniem)

Heb je belangstelling voor 1 of meer van deze thema’s, meld je aan via het contactformulier.

Een gedachte over “Nieuwe studio, nieuwe shoots

  1. Hello. I really like your page. I want to take some pictures with you. At first I want to take a look at the part wich is named “nudes” but I need the wachtwoord. Please could you tell me the wachtwoord. That I can look at all your pictures, I am really interested to see them.

    Thanks, greetings Jenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *